Bryggerhuset 

Bryggerhuset ligger snue ti minutter fra svenskegrensen på den idylliske gården Svalerød Søndre i Sponvika, Halden. Gården ble grunnlagt 1665, men selve Bryggehuset sto ferdig 1850. Etter totalrestaureringen i 2018 kan man igjen bake de flotteste brød i den store vedfyrte stenovnen og lage mat i det hyggelige kjøkkenet som er moderne utstyrt og med gammel sjarm.


 
Image
Image
Image
Image
Image

Velkommen til Bryggerhuset


Storstua har peis og der er det høyt til taket i dobbelt forstand. Her er det mulig å sette sammen ulike arrangementer for både bedrifter og private. I storstua i Bryggerhuset er det plass til 30 personer. Man velger selv om matlaging og baking skal være en del av arrangementet eller om man vil bestille ferdig mat, med eller uten kokk tilstede. Du kan også se hva våre gjester mener om matlaging og brødbaking.

Bryggerhuset er en del av en opplevelsespakke som i tillegg består av møtelokaler i den gamle potetkjelleren vis-a-vis Bryggerhuset. I møterommet kan ansatte holde møter, konferanser eller seminarer. Møtelokalet har plass til 25 personer og her er alt tenkelig moderne utstyr.


 I tillegg til Bryggerhuset og Møterommet er det tre store, eksklusive hytter. Hyttene har fra 10 sengeplasser hver og ulike SPA-avdelinger med basseng, jacuzzi og sauna. Disse hyttene er ekstremt populære, så det kan være smart å være tidlig ute med bookingene.


Reserver her